Recept na to, jak se zcvoknout snadno a rychle


...aneb střípek z Medikovy zkouškové kuchařky.

Dnes bych se s vámi podělila o jeden chutný a jednoduchý recept, který vám určitě nebude cizí a tomhle krásném teplém počasí přijde k chuti. Navíc ze surovin, které jistě všichni najdete doma. Jeho příprava je sice poměrně zdlouhavá, ale výsledek stojí za to. Dost povídání, pusťme se do toho.



Na jednu výživnou porci budeme potřebovat:

  • Dobře uleželou učebnici Obecné patologie (pokud nemáte Obecnou, můžete použít Speciální a když nemáte Speciální, hoďte tam klidně skripta)
    Pozn.red.: Lze nahradit jakoukoli jinou učebnicí alespoň o tři sta stránkách.
  • 2,5 litru vychladlé černé kávy
  • špetku černého humoru
  • krajíc sebelítosti
  • hrneček nevyspání
  • 5 kapek čerstvých slz zoufalství
  • tabulku čokolády



Nejprve si připravíme učebnici Obecné patologie, kterou důkladně zalijeme černou kávou. Směs necháme odstát v chladu a za zataženými závěsy při zvucích "Study music" klidně i několik dlouhých týdnů. Důležité je tuto fázi receptu neukvapovat, jinak bychom nedocílili požadované chuti a je možné, že bychom byli kvůli neúspěchu nuceni celý postup opakovat znovu.
Krátce před podáváním přidáme zbylé suroviny. Nejprve přilijeme hrneček nevyspání, špetku černého humoru, poté krajíc sebelítosti a nakonec zakápneme slzami vlastní výroby. Na vrchu posypeme čokoládou dle chuti.

Jakmile dosáhneme ideální konzistence, můžeme začít servírovat.

Podáváme zásadně doma v komorní atmosféře u seriálů, i přes krásné letní počasí. Nejlépe bude chutnat ve společnosti kamarádů studující jiné vysoké školy, kteří mají dokončené bakalářské státnice a prázdniny jim započaly už někdy v květnu.

Dobrou chuť!
J.

Komentáře

Oblíbené příspěvky